Kanelsnegle 07

Kanelsnegle 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : safira

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.mælk
0.5 pakkegær
1 knsp.salt
1 spsk.sukker
0.5 tsk.kardemomme (kan udelades)
50 g.flydende becel
1 sammenpisket æg
250 g.hvedemel
 
 Fyld:
50 g.smør
50 g.sukker
1 spsk.kanel
 
Opskrift:
Lun mælken til den er håndvarm, tilsæt gæren og rør til det er opløst. Kom salt, sukker, kardemomme, æg og becel i, rør grundigt. Kom mel i til dejen er tilpas, ikke klistret, ikke tør. Dejen skal hæve i 30 minutter, i mens tændes ovnen på 225 grader og fyldet røres sammen i en skål. Den hævede dej røres ud til en rektangulær plade, den skal være så tynd som muligt. Fyldet fordels og pladen rulles sammen, som en roulade, herefter skæres den i tynde skiver, cirka 1 cm tykke. Sneglene lægges på pladen, trykkes let og "snippen" trykkes godt ind så de ikke går op når de hæver i ovnen. Bages 15 minutter midt i ovnen, hold øje med de ikke bliver for mørke.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 8335 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-01 19:15:35
Jeg synes det er vigtigt at få af vide, hvor mange sneglekager der ca. kan blive ud af denne opskrift og dette mangler.