Kanelsnegle 07
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : safira Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken til den er håndvarm, tilsæt gæren og rør til det er opløst. Kom salt, sukker, kardemomme, æg og becel i, rør grundigt. Kom mel i til dejen er tilpas, ikke klistret, ikke tør. Dejen skal hæve i 30 minutter, i mens tændes ovnen på 225 grader og fyldet røres sammen i en skål.
Den hævede dej røres ud til en rektangulær plade, den skal være så tynd som muligt. Fyldet fordels og pladen rulles sammen, som en roulade, herefter skæres den i tynde skiver, cirka 1 cm tykke. Sneglene lægges på pladen, trykkes let og "snippen" trykkes godt ind så de ikke går op når de hæver i ovnen. Bages 15 minutter midt i ovnen, hold øje med de ikke bliver for mørke.
|
|
Opskriften er vist 8368 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2008-02-01 19:15:35 Jeg synes det er vigtigt at få af vide, hvor mange sneglekager der ca. kan blive ud af denne opskrift og dette mangler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne