Lammeboller i bouillon med nudler
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Bollerne:
Sellerien koges møre i letsaltet vand med den halve citron. Løber af og pureres gennem en sigte. Farsen røres sammen af kødet, selleripure, letpisket creme fraiche og rosiner. Farsen smages til med salt og peber og formes til små boller, der pocheres (koges) i bouillon lige inden serveringen- de skal have ca. 3 min. Bouillon til servering: Porren renses grundigt og skæres i ringe på ½ cm. Bouillonen koges godt igennem, porreskiverne tilsættes, og smørret piskes i den varme, men ikke kogende bouillon. Porreskiverne skal være sprøde, men ikke rå. Nudlerne: Ingredienserne røres sammen til en smidig pastadej. Den rulles tyndt ud på en pastamaskine eller med kagerulle på et melstrøget bord. Skæres i strimler på 1 cm. Evt. med en klejnespore. Pastaen skal kun koge i 1 minut i rigeligt letsaltet vand lige inden serveringen. Anretning: De varme nudler fordeles i 4 dybe forvarmede tallerkner. Lammebollerne anrettes ovenpå og bouillon hældes over. Der pyntes med fine små kviste af timian. |
|
Opskriften er vist 6108 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne