Alfajores Santafecinos (Argentinske små medaljer)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Argentina Indsendt : Red : |
|
|
Kom mel og salt i en skål.
Bland æggeblommer og smørret i og ælt det til en dej, der kan trilles til en kugle.
Lad dejen hvile koldt i 10 minutter.
Dejen rulles tyndt ud. Stik runde kager ud på ca. 5 cm. Med en kolonneform eller et glas. Ælt resterne samme og rul dejen ud igen. Kom kagerne på en smurt plade og bag dem ved 200 grader C i 7-8 minutter. Læg dem til afkøling på en bagerist. Sigt evt. flormelis og rør lidt af fløden i ad gangen, til glasuren er tyktflydende. Stryg glasuren på halvdelen af kagerne og lad dem tørre. Læg et lag af karamelcremen mellem medaljebundene. Natilas piuranas (karamelcreme) Varm skummetmælkspulver og den friske mælk op sammen med natronen. Når det når kogepunktet, fjernes gryden fra varmen. Bland sukker og vand i en anden gryde og varm det op under omrøring, til sukkeret er smeltet. Bland det i den varme mælk og kog blandingen ved meget svag varme ca 1 time og 15 minutter. Rør i det nu og da. Det bliver nærmest ravfarvet og tyktflydende. Kog det ikke for længe, så bliver det grynet. |
|
Opskriften er vist 22380 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne