Jægerpande

Jægerpande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorit Lund

Indsendt :     

Ingredienser:
 Skinketournedos (1 per mand)
1 pakke.Baconskiver (skåret i tern)
1.5 ds.Cocktailpølser
1 fedhvidløg (eller efter behag)
1 ds.tomatpuré
3 dl.Letmælk
2 spsk.Creme Fraiche 18 %.
1.5 tsk.Paprika
 Salt
 Peber
 Vindruer stenløse (tilsættes først til sidst)
 
Opskrift:
Tilberedning: Tournedos, bacon og knust hvidløg brunes. Tomatpuré, krydderier, mælk tilsættes. Det hele simrer, under låg, i ca. ½ time. Creme Fraiche tilsættes, retten jævnes og smages til. Cocktailpølser og vindruer tilsættes retten koges op en sidste gang Server m. ris og evt. asier/drue agurker til.





karakterer:
Opskriften er vist 10885 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu