Dorthes gammeldaws klatkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : eskild Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt undtaget mælken blandes, mælken tilsættes lidt efter lidt så det får en konsistens som en lidt fast havregrød.
Steges på panden ved jævn varme så de bliver gyldne,sættes på panden med et par spiseskeer. serveres med sukker/og syltetøj. Tips: gode at gemme i et par dage. Nemme at varme på et ildfast fad med stanniol over. Eller varmes i mikroovn |
|
Opskriften er vist 37548 gange,
og udskrevet 1555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne