Dorthes gammeldaws klatkager

Dorthes gammeldaws klatkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : eskild

Indsendt :      Red :
Dorthes gammeldaws klatkager, billede 4 Dorthes gammeldaws klatkager, billede 1 Dorthes gammeldaws klatkager, billede 2 Dorthes gammeldaws klatkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.risengrød
3 spsk.sukker
2 æg
3 spsk.hvedemel
3 tsk.vanillesukker
2 tsk.natron
 
 mælk
 
 Stegning:
 margarine eller rapsolie
 
Opskrift:
Alt undtaget mælken blandes, mælken tilsættes lidt efter lidt så det får en konsistens som en lidt fast havregrød.

Steges på panden ved jævn varme så de bliver gyldne,sættes på panden med et par spiseskeer.

serveres med sukker/og syltetøj.

Tips:

gode at gemme i et par dage. Nemme at varme på et ildfast fad med stanniol over. Eller varmes i mikroovn





karakterer:
Opskriften er vist 37548 gange,
og udskrevet 1555 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu