Alletiders Gulerodskage med glasur
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 186106 gange,
og udskrevet 6199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (98 stemmer) |
|
Kommentarer 21-9-15 - 2015-09-22 11:29:26 Kun halv del kanel og lidt mere sukker joy - 2015-02-13 14:06:33 Skide go kage . jeg havde ingen stødt ingefær men men brugte i stedet frisk . ½ spiseske . Har ikk prøvet at bage før overhovedet , så meget nem kage . Pernille - 2013-09-28 14:21:16 Den er ikke bare god - den er verdensklasse!!! Har bagt den hundredevis af gange.... MUMS!!!!! Sofie og farmor<3< 3 - 2013-04-11 11:40:07 Den er god. Maria - 2013-03-26 18:43:29 den er utrolig lækker ! især når man tilsætter en smugle chokolade i stedet for rosiner og i glasuren river lidt citron skald i og lidt af saften Sandra - 2012-09-19 12:43:28 Prøv og brug mascapone i stedet for flødeost, og så kun 50 gr smør,og 120 gr flormels, herhjemme elsker de den Berit - 2012-06-14 13:05:43 Den glasur er bare lækker og jeg synes bestemt ikke man kan smage det er ost der er i. Det er en super lækker kage MuuuuuuuuMS for pokker da :) Michelle - 2012-04-30 14:50:11 Solen skinner og det er 18 grader, og i dag fylder jeg 16 - gulerodskagen er i ovnene og duften kan duftes i hele huset! Lovely day!! Håber på et skønt resultat! Ida - 2012-03-23 15:40:55 Hvad kan man bruge istedet for Flødeost i glasuren? Laver kagen til min mor, men hun kan ikke lide ost.. What's now? ainad - 2011-11-14 19:58:39 Hvorfor skal der rørsukker i ? kan jeg ikke bruge almindeligt sukker :) Minna<3 - 2011-09-30 22:47:35 Er i gang med at lave den , den ser rigtig god ud :D Men jeg synes ikke den hæver :( Mor og datter - 2011-09-23 14:18:47 Vi brugte Philadelphia i stedet for margarine og flødeost og fik et super lækkert resultat! Stine - 2011-08-20 20:35:34 Det er ALTID denne opskrift jeg benytter til gulerodskage, den er perfekt! Let, luftig, smagfuld og ikke mindst tilpas fugtig så den er lækker selv efter nogle dage. Kan kun anbefales. Mette - 2011-05-01 17:45:01 Kagen er bare rigtig god, men lad være med at gøre som jeg. Jeg kom til at udskifte margarinen i cremen med kærgården. Det duer ikke pga olieindholdet i kærgården. Smagen var stadig rigtig god, men konsistensen helt tynd. Anne Mette - 2010-10-30 18:28:07 Nu har jeg lavet den 2 gange, den er simpelhen bare super god. Jeg har bare lavet helt almindelig glasur af vand og flormelis i stedet for. Og så har jeg hakket nogle hele hasselnødder groft, og ristet dem på panden inden jeg kom dem i dejen - nam nam siger jeg bare :-) Neega - 2010-10-10 10:54:40 den smager fantastisk men jeg kunne ikke lide glasuren så meget misse68 - 2010-08-29 12:08:02 SUPER PERFEKT KAGE. ALLE ELSKER DEN. :-) Holder sig blød og svampet i flere dage. mille - 2010-08-23 12:08:07 en god kage hvis man følger opskriften nøje Maria - 2010-03-07 13:04:30 Mmmh, den ser super god ud. Kan man skaere ned pa fedtet ved at kun ta halvdelen af fedtet i og putte noet youghurt i istedet? mansi - 2009-12-09 18:16:20 har aldrig smagt en bedre gulerødskag. kan ikke holde fingerne væk fra den. tak til personen som har skrevet den . iman - 2009-11-28 09:53:17 det er den bedste kage i verden.den er lige som den skal være Harima - 2009-09-26 00:24:20 det er den lækkest kage som jeg har nogensind lavet... nogensind... Prøve med at lave til 24 person.... Nanna - 2009-05-16 17:04:25 Wauw den er bare så god! Per - 2009-02-28 11:21:58 Glasuren bliver mere klistret en den almindelige osteglasur som man bare rører sammen. Henrik - 2009-01-31 11:19:58 Hvis man ikke synes om denne opskrift, kan man ikke bage. men man behøver ikke komme magarine i glasuren og så tilføje lidt citron skal. uuuuhhhmmmmmmmmmmmmmmmm Sabi - 2008-08-05 20:06:56 Jeg skal lave den til min fødselsdag den 9 august, tillykke til Sabi for hun fylder 11 år Nenanda - 2008-03-19 15:08:19 En af de bedste gulerodskager jeg har smagt. Man kan komme uden om den let fugtige bund ved at bage den i bunden af ovenen ved jævn varme (200C) Thomas - 2008-02-13 10:46:01 Synes denne opskrift er rigtig god. Istedet for rosiner hakkede jeg toerrede figner og blandede i. Det var ogsaa rigtig laekkert. Et andet tip er at rive appelsin el. lime-skal i glasuren. Mums! Asi - 2007-12-26 23:00:05 Jeg synes simpelthen også at den er verdens bedste gulerodskage..:D Super!...:P Cille - 2007-12-17 14:14:27 Jeg er igang med at lave den , desværre blev der kun nok til 1 kageform (firkantet) , jeg syntes ikke rigtigt den hæver men det kommer den nok til , tak for opskriften :b diin søøde laaurra<`3 - 2007-11-30 17:20:34 det er det bedste i verden alle elsker den den der har lavet den skal have mange taaaak.....heeh......okaaijq jeg har aldrig lavet den..heheh...ubsss<33 Helene - 2007-11-13 18:16:15 Den er okay Christina - 2007-09-21 12:33:32 Den er bare super lækker - hele familien elsker den! Maja - 2007-05-16 09:11:50 lille detalje den er ikke glutenfri Christina - 2007-03-18 13:12:03 Den fungere ikke særlig godt, og hæver ikke. Bunden bliver svampet. Michelle - 2007-03-11 09:37:09 Det lyder jo simpelt og nemt, og fedtfattig - til dels. Karen - 2005-01-01 01:01:01 Dette er simpelthen verdens bedste gulerodskage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne