Verdens bedste Gulerodskage med glasur

Verdens bedste Gulerodskage med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagen:
200 g.rørsukker
2 dl.olie
4 æg
275 g.hvedemel
1 tsk.Vanilje
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
1 tsk.natron
2 tsk.kanel
400 g.gulerødder
60 g.rosiner
50 g.hasselnøddekerner/flager (behøves ikke)
 
 Glasur:
90 g.margarine
190 g.flormelis
1.5 tsk.Vaniljesukker
150 g.flødeost
 
Opskrift:
Kagen:
Pisk rørsukker og olie. Tilsæt 1 æg af gangen mens der piskes, til det skummer let. Mel røres sammen med øvrige tørre ingredienser. Og tilsættes æggemassen. Herefter kommes gulerødder, rosiner og evt. hasselnøddekerner/flager i.

Dejen heldes i to smurte kageforme og bages ved 175 grader C i ca. 45 minutter.

Derefter skal kagen afkøles.

Glasur:
Smelt margarinen med flødeost og tilsæt flormelis og vaniljesukker og pisk til en jævn masse. Kommes på kagen med det samme.

Nu er kagen klar til servering - Velbekomme!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage med ostecreme

karakterer:
Opskriften er vist 23622 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-13 17:02:56
Super kage, let at lave og rigtig lækker. En halv portion passer til en springform

  -   2009-01-16 22:09:25
fra Nutanas Bagebog