Verdens bedste Gulerodskage med glasur
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Pisk rørsukker og olie. Tilsæt 1 æg af gangen mens der piskes, til det skummer let. Mel røres sammen med øvrige tørre ingredienser. Og tilsættes æggemassen. Herefter kommes gulerødder, rosiner og evt. hasselnøddekerner/flager i. Dejen heldes i to smurte kageforme og bages ved 175 grader C i ca. 45 minutter. Derefter skal kagen afkøles. Glasur: Smelt margarinen med flødeost og tilsæt flormelis og vaniljesukker og pisk til en jævn masse. Kommes på kagen med det samme. Nu er kagen klar til servering - Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 23622 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer aw - 2011-07-13 17:02:56 Super kage, let at lave og rigtig lækker. En halv portion passer til en springform anonym - 2009-01-16 22:09:25 fra Nutanas Bagebog |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne