Rodfrugter i rosmarin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : daytiger Indsendt : |
|
|
Rodfrugterne skæres i 1x1 cm tern.
Olie og rosemarin blendes og sigtes. Rodfrugterne lægges på en stegepande og dækkes akkurat med vand og rosmarin- olie, vandet koges væk, og rodfrugterne steges i den tilbageblivende olie. |
|
Opskriften er vist 7533 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne