Stegt porre
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : daytiger Indsendt : |
|
|
Den hvide del af porren skæres i 8-10 cm lange stykker og steges ved lav varme i 20 minutter. Der vendes ofte og smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 20892 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jørn Rex - 2016-03-25 17:29:29 Jeg il stege dem sammen med en gulerod. og så til sidst tilsætte en klat smør. og spise dem til min lammekølle her til Påske. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne