Kalvegryde med friske tomater
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i mundrette stykker. Sener m.m. fjernes.
Varm fedtstoffet op i en gryde.
Brun kødet og skru ned.
Tilsæt presset hvidløg og tomater i både.
Lad det simre i ca. 40 min.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 10538 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne