Hurtige brasekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og skær dem i kvarte. Er det store kartofler skæres de i mindre stykker.
Kog dem som du plejer.
Tilbered evt. en god bøf el. lign. på panden mens kartofler koger, så kan du bruge fedtstoffet du har steget dem i.
Hæld vandet fra og damp dem et kort øjeblik.
Hæld dem på panden og lad dem brase.
Tilsæt de krydderier du kan lide - f.eks. barbecue, allround, pommesfrites krydderie eller friske krydderurter.
|
|
Opskriften er vist 23342 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne