Kalvegryde med karry 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i mundrette stykker. Hvis du bruger bov/kam skal alle sener fjernes.
Kom fedtstof på panden og svits 1-2 spsk karry (alt efter hvor stærkt du kan lide det) og brun kødet i det.
Tilsæt løg i grove tern som svitses med i et par min.
Tilsæt vand og bouillonterning og lad det simre ca. 30 min.
Rens og skær champignonerne i grove skiver. Tilsæt dem og lad det hele simre i endnu ca. 20 min.
Sovsen jævnes lidt med maizena og lige inden serveringen tilsættes bønnespirene.
Tips: Champignon i glad kan bruges. Bønnespire på dåse kan bruges. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 14668 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne