Mors Flæskpandekage
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Hosta Indsendt : Red : |
|
|
Steg flæskeskiverne på en pande.
Lad noget af fedtet være tilbage i panden til at bage pandekagen i. Læg flæsket pænt rundt i en vifte på panden.
Rør æggeblommerne med melet.
tilsæt mælk og salt.
Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i æggemassen. Hæld det hele over flæsket og jævn det ud. Når pandekagen er gylden og pæn, skal den vendes på et låg og bages på den anden side.
Tips: Vi er opvokset med strøsukker på denne pandekage. |
|
Opskriften er vist 12470 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne