Karamelpærer
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Hosta Indsendt : |
|
|
Skræl pærerne og skrab stilkene rene.
Smelt sukkeret i en lille dyb pande og rør vandet i.
Rør, til det er jævnt, og læg pærerne i, vend og drej dem, så der kommer karamel på alle sider.
Dæmp varmen mest muligt og lad pærerne stå i karamellen i 5 - 8 minutter. Tag dem op med hulske og lad dem dryppe af. Drys dem med de revne eller finthakkede mandler, inden karamellaget er helt stivnet.
Pisk fløden stiv og bred den ud i en halvdyb skål. stil pærerne heri ved serveringen.
Tips: Tips: Farv eventuelt flødeskummet lysegrønt med frugtfarve og drys med kokosmel. |
|
Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2010-05-19 13:31:23 Man kan også udskifte vandet i karamellen m. smør ( ligesom man også gør til brun kartofler til jul ;) ) og istedet for grøn farvfestof og kokoks til flødeskummen - kan man afkøle sin karamel tilpas til at den kan vendes I flødeskummen ( *spises også til vanillerand ;) ):D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne