Charlotte russe 02
Indsendt af : Hosta Indsendt : Red : |
|
|
Skær rouladen i tynde skiver og beklæd bund og sider af en glat, skyllet form med dem.
Pisk fløden stiv og rør rommen og den udblødte, smeltede husblas i. Rør til det begynder at stivne og tilsæt så hakkede cocktailbær, udskivede bananer og groft hakkede valnøddekerner. Bland det hele omhyggeligt og fyld det i den beklædte form. Stød den let mod bordet, så alle hulrum udfyldes, og stil desserten koldt et par timer. Vend den ved serveringen ud på et fad og skær desserten ud som en lagkage. Tips: Tips: Denne dessert bliver kun bedre, hvis den tilberedes dagen før serveringen. |
|
Opskriften er vist 8087 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne