Inges lækre ovn-kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : ingemat Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne. Tænd for ovnen på 225 grader. Dernæst skæres kartolferne i både af 1/8.
Så tages en passende størrelse gennemsigtig plastic-pose til kartoflerne og kommes en 4-5 spiseske olie i, krydderierne tilsættes i posen, et godt skud salt og lidt peber, samt dine yndlingskrydderier. Til sidst kommes kartoflerne i posen, og den lukkes med en knude, så den kan æltes let rundt for at fordele krydderiblandingen over det hele på kartoflerne.
Nu tændes der op under en pande på stegetemperatur, imens man piller og skærer løgene i halve skiver. Løgene skal bare lige have 1-2 min., så de er klare.
Til sidst tages et stort ovnfastfad frem. Løgene fordeles i bunden og ovenpå de krydrede kartofler.
De bagest nu i midten af ovnen i en 15 min. hvorefter at man hælder tomaterne ved og bager i yderligere 15 min.
Tips: Man kan, hvis man vil, stege kød med, fx. komme nogle koteletter ovenpå kartoflerne, som steger med i en hel ½ time. |
|
Opskriften er vist 16562 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne