Hurtigt og nemt formfransbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Anne Christine Lysa Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunken mælk og ælt resten af ingredienserne i.
Læg dejen i en smurt sandkageform og lad den hæve i 20 min.
Rids brødet og smør det med pisket æg.
Bag det i 30 minutter på 225 grader.
Tips: Dette fransbrød passer sig selv det meste af tiden og tager ca. kun 10 minutter af din tid. Fransbrødet er bedst samme dag. |
|
Opskriften er vist 17755 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne