Hvid løgmarmelade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : |
|
|
Pil løgene. halver dem fra top til bund, læg dem på snitfladen og skær tynde strimler på langs af løgene. Kom vindruekerneolie i en gryde varm forsigtigt op – kom løgene på og lad dem sautere let. Tilsæt balsamicoen og sukker under omrøring, bliv ved med at røre indtil løgene bliver glasklare og tilberedte, smag til med salt og peber. Kan bruges som tilbehør varm eller kold.
Serveres eventuelt med tomater eller plukket basilikum.
|
|
Opskriften er vist 7302 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne