Kammuslinger i egen skal
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : Red : |
|
|
Kog løgene møre i smørret. Når de er klare tilsættes skivede champignoner sammen med muslinger og vin. Muslingerne koges ganske svagt i vinen i ca. 5 minutter. Muslinger og svampe tages op med en hulske og fordeles i skaller, små portionstærteforme eller lign.
Væden koges ind, til den er tyk. Fløde og mel røres sammen og hældes ned til muslingesaften, og saucen koges sammen. Den smages til med krydderierne og fordeles over muslingerne, og skallerne stilles koldt, indtil de skal i ovnen. Skallerne drysses med rasp og stilles i en 225 grader C varm ovn i ca. 10 minutter og serveres direkte fra ovnen. |
|
Opskriften er vist 23461 gange,
og udskrevet 782 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2024-10-19 17:00:09 Er der ikke en hinde man skal fjerne, hvis ikke så ville det være rart at få det at vide. Hvad med rogn ? Kirsten - 2016-03-12 08:38:44 Jeg bruger rigtige store muslingeskaller. Ditte - 2010-03-04 08:57:33 Hvilke skaller er det man skal bruge, nogen man bager selv, i så fald efter hvilken opskrift?? Det lyder som en utrolig lækker opskrift.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne