Kammuslinger i egen skal

Kammuslinger i egen skal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 lidt smør
250 g.champignoner
3-4 spsk.finthakket løg
 lidtMuskatnød, stødt
 salt
 peber
1 dl.hvidvin
300 g.optøede kammuslinger
2 tsk.hvedemel
1-1.5 dl.piskefløde
 skaller (af dej)
 rasp
 
Opskrift:
Kog løgene møre i smørret. Når de er klare tilsættes skivede champignoner sammen med muslinger og vin. Muslingerne koges ganske svagt i vinen i ca. 5 minutter. Muslinger og svampe tages op med en hulske og fordeles i skaller, små portionstærteforme eller lign.

Væden koges ind, til den er tyk. Fløde og mel røres sammen og hældes ned til muslingesaften, og saucen koges sammen. Den smages til med krydderierne og fordeles over muslingerne, og skallerne stilles koldt, indtil de skal i ovnen.

Skallerne drysses med rasp og stilles i en 225 grader C varm ovn i ca. 10 minutter og serveres direkte fra ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 23461 gange,
og udskrevet 782 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-10-19 17:00:09
Er der ikke en hinde man skal fjerne, hvis ikke så ville det være rart at få det at vide. Hvad med rogn ?

  -   2016-03-12 08:38:44
Jeg bruger rigtige store muslingeskaller.

  -   2010-03-04 08:57:33
Hvilke skaller er det man skal bruge, nogen man bager selv, i så fald efter hvilken opskrift?? Det lyder som en utrolig lækker opskrift..