Leverpostej 06
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : leo lausen Indsendt : Red : |
|
|
Lever-spæk-ansjoser og løg hakkes
Blandes med æg fløde mel og krydderier
Det fyldes i ½ l. foliebakker og dækkes med bacon.
Bager i vandbad cir.50 minutter ved 180 gr.
Kan fryses i rå tilstand
|
|
Opskriften er vist 11292 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne