Alfajores de maicena
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Argentina Indsendt : Red : |
|
|
Pisk det bløde smør og sukker godt, til blandingen er let og luftig.
Kom æg og æggeblommer i samt vanillesukkeret.
Pisk til sidst hvedemel, maizenamel og bagepulver i.
Røres dejen på maskine, kan alle ingredienser blandes og røres under et.
Hæld dejen på et melet bord og ælt den igennem med hænderne til den er glat og elastisk. Form dejen til en kugle og rul den ud i en cirkel, der skal være ca. 3 mm. Tyk. Stik runde kager ud i 5 cm’s størrelse med en kolonneform eller ved hjælp af et glas. Saml dejresterne og rul dem ud igen og stik også kager ud af denne dej. Læg dejstykkerne på en smurt plade og bag dem i ovnen ved 200 grader C i ca. 10 minutter, til kagerne er stive, men stadig hvide. Flyt dem over på en bagerist og afkøl dem. Fordel afkølet natillas piuranas på halvdelen af kagernes underside. Læg de andre kager over. Tril dem som et hjul i reven kokos, så det holder fast på fyldet. Natilas piuranas (karamelcreme) Varm skummetmælkspulver og den friske mælk op sammen med natronen. Når det når kogepunktet, fjernes gryden fra varmen. Bland sukker og vand i en anden gryde og varm det op under omrøring, til sukkeret er smeltet. Bland det i den varme mælk og kog blandingen ved meget svag varme ca 1 time og 15 minutter. Rør i det nu og da. Det bliver nærmest ravfarvet og tyktflydende. Kog det ikke for længe, så bliver det grynet. |
|
Opskriften er vist 19391 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne