Alfajores de maicena

Alfajores de maicena, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
120 g.smør
100 g.sukker
1 æg
1 æggeblomme
0.5 tsk.vanillesukker
300 g.hvedemel
125 g.maizenamel (majsstivelse)
1 tsk.bagepulver
4 dl.Natillas piuranas
3.5 dl.nyreven kokosnød eller kokosflager
 
 natilas piuranas (karamelcreme)
 
4 dl.Skummetmælkspulver
7 dl.frisk mælk
0.5 tsk.natron
2.5 dl.Brun farin
0.5 dl.Vand
 
Opskrift:
Pisk det bløde smør og sukker godt, til blandingen er let og luftig. Kom æg og æggeblommer i samt vanillesukkeret. Pisk til sidst hvedemel, maizenamel og bagepulver i. Røres dejen på maskine, kan alle ingredienser blandes og røres under et.

Hæld dejen på et melet bord og ælt den igennem med hænderne til den er glat og elastisk. Form dejen til en kugle og rul den ud i en cirkel, der skal være ca. 3 mm. Tyk. Stik runde kager ud i 5 cm’s størrelse med en kolonneform eller ved hjælp af et glas. Saml dejresterne og rul dem ud igen og stik også kager ud af denne dej.

Læg dejstykkerne på en smurt plade og bag dem i ovnen ved 200 grader C i ca. 10 minutter, til kagerne er stive, men stadig hvide. Flyt dem over på en bagerist og afkøl dem.

Fordel afkølet natillas piuranas på halvdelen af kagernes underside. Læg de andre kager over. Tril dem som et hjul i reven kokos, så det holder fast på fyldet.


Natilas piuranas (karamelcreme)
Varm skummetmælkspulver og den friske mælk op sammen med natronen. Når det når kogepunktet, fjernes gryden fra varmen.

Bland sukker og vand i en anden gryde og varm det op under omrøring, til sukkeret er smeltet. Bland det i den varme mælk og kog blandingen ved meget svag varme ca 1 time og 15 minutter. Rør i det nu og da.

Det bliver nærmest ravfarvet og tyktflydende. Kog det ikke for længe, så bliver det grynet.





karakterer:
Opskriften er vist 19388 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu