Hyldesaft 02
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene ribbes og æblerne skæres i både. Kommes i en gryde sammen med vandet og koges til al saften er trukket ud af frugterne. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner
|
|
Opskriften er vist 7480 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne