Kartoffelfad med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrabes eller skrælles og koges i knap 10 min. derefter køles de ned med koldt vand og skæres i skiver som til brasede kartofler.
Hak løget lidt groft. Bland kartoffelskiver, løg, ærter og majs og hæld dem i et ildfast fad. Krydr med godt med salt og peber. Fordel bacontern over retten og drys derefter godt med timian ud over det, fløden hældes ved. Retten bages til kartoflerne er godt møre og bacon er lækker brun og sprød ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter. Tips: Kan både spises alene eller som tilbehør til bøffer med lidt mindre bacon. |
|
Opskriften er vist 33821 gange,
og udskrevet 707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne