Moderne æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Margit Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 110818 gange,
og udskrevet 927 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Ria Christensen - 2017-02-23 15:44:53 Der står i opskriften hæld æggemassen på baconen, det skulle da vist være på panden. Hilsen Ria. Simon - 2016-02-20 04:26:18 Scrambled eggs med toastbrød og bacon eksisterede i forvejen, og er noget ganske andet end æggekage. Hvorvidt du tilføjer kartoffelmel eller ej. Rune - 2014-10-21 14:49:58 Uhmmm... ristet toastbrød med røræg.... :) Frank - 2012-03-05 11:14:17 Et par foldede skiver Hamburgerryg eller kogt røget skinke under kunne være et pift. Ellers super lækkert herfra :) margit - 2008-05-07 11:49:55 Står jo også moderne æggekage - så det skal nok forståes som om det ikke er en traditionel æggekage. Jeg synes, det er godt. Hanne - 2007-01-23 10:31:53 Æggekage? Det er vel i virkeligheden scrambleeggs, der er tale om her. I daglig tale kaldt skrammelæg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne