Mumse svinemørbrad i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Duddie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg baconen til det er sprødt og læg det på et stykke køkkenrulle.
Puds svinemørbraden og skær den i 2 cm. tykke skiver. Steg bøfferne et par minutter på hver side, Læg bøfferne i et ovnfast fad. Champignon skæres i skiver og ristes på en tør pande, lægges over mørbraderne. Steg løgene, overhæld med fløde evt. lidt vand, smag til med salt og peber og jævn sovsen. Hæld sovsen over og til sidst baconen på toppen. Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn ca. 30 minutter. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 600464 gange,
og udskrevet 14292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Emil nygaard - 2018-10-21 19:20:38 Et sikkert hit hver gang, har ikke har en gæst endnu der ikke tigger om at kende komme igen til samme ret! Hans - 2018-09-08 14:53:59 Kanon Lis M. Madsen - 2018-01-21 19:55:59 Hvor meget ost kommer I i sovsen ? anonym - 2013-01-11 17:36:08 Inspirende opskrift jeg lavede nogle ændringer. Brugte milda madlavningsfløde i stedet for fløde, tilsatte hvidløg, kom en dåse flåede tomater i og i stedet for at lave en jævning, (fordi milda er ret tyk i forvejen),vendte jeg mørbradbøfferne i mel. Erik Lauritsen - 2012-11-29 22:06:27 Kæmpesucces med denne ret, som jeg suplerer med en dåse hakkede tomater i chili. Alle der prøver den her i huset vil gerne have opskriften. Ka anbefales! THO - 2012-11-15 18:30:19 Lækker ret.. jeg putter en dåse flåede tomater i også og så en halv liter fløde som jævnes en anelse med meljævner.. jeg putter baconen ned i fløden så den ikke brænder på.. lidt pikantost i fløden giver et ekstra pift.. husk at stege champignon og mørbraden i fedtet fra baconen.. Anja - 2012-10-15 09:13:07 Smager rigtig godt med lidt tomatpure og aromat. Plet - 2011-11-07 13:23:19 Hvem siger det skal være fedtfattig. Du spiser vel ikke det hele selv? johnnysorensen - 2011-05-12 17:20:28 Jeg er ved at lave maden, opskriften ser dejlig ud. Men, men, Mangeler lig at vide er det 200g med luft. Skal fadet dækkes over under tilberedning. Sommer hilsen fra johnny Betty - 2011-04-14 20:51:46 Jeg har lige fået retten ved min søn og svigerdatter, hvor den dog smagte godt , den kan varmt anbefales.. Jeg skal selv prøve og lave den.. olemorfar - 2010-09-18 13:13:28 kom lige en isterning boullion hjemme lavet ved.kanon god.gir den til gæster næste gang,tak Anja - 2010-06-18 14:35:06 Jeg plejer at koge frisk pasta til... det er altså mums ;) Ulla - 2010-05-09 15:48:52 Der står vel heller ingen steder at det skulle være en fedtfattig ret ,, - 2009-08-21 14:50:16 det er da ikke fedtfattig når der er 38% fløde i....... Anonym - 2009-03-24 09:17:13 Sovsen bliver rigtig god, hvis man blander den grønne pikantost i fløden. En ældre husmor - 2009-02-23 09:30:15 Denne opskrift er noget af det rigtig gode, meget velsmagende og velegnet til gæstemad Thomas - 2008-12-13 12:54:00 Har fået en ny yndlingsret!!!! David - 2008-01-31 17:48:06 Dejlig ret, det smager rigtigt lækkert og ja som andre siger, nem at lave :D super opskrift Heidi - 2008-01-16 21:38:43 super lækker ret, der nemt kan laves i forvejen. selv manden var vild med retten. Tilsatte hvidløg og gulpeberfrugt i tern mums Tage Tyskland - 2007-07-06 14:11:29 Det er lige som min første kone lavede den, super god og let at lave. mette - 2007-03-27 18:06:05 det er bare godt! og nemt at lave Kokken - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker gammel daws mad! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne