Maltet sigtebrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i det lunkne vand og de øvrige ingredienser æltes i, hold lidt af sigtemelet tilbage.
Dejen stilles til hævning i 40 minutter, dejtemperatur 34 grader.
Dejen æltes godt igennem og lægges i passende form. Bages ved 200 grader C i ca 45 minutter. Tips: Risofarin skulle være et mærke og skulle betyde risbagemel. Maltsats: 1 kg. Diastisk maltextrakt eller 3 kg. Malt udrøres med 30 kg. Rugmel eller hvedemel og vand til en blanding, hvis konsistens må være halvt flydende. Blandingen opvarmes under stadig omrøring til 60-70 grader. Blanding skal stå urørt i ca 1 time. Kan kun opbevares i ca. 10-12 timer |
|
Opskriften er vist 16169 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er fra en gammel bagerhåndbog og der var ikke egentlig beskrivelse af metoden så den er taget fra andre lignende opskrifter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne