Pasteles (Kvædefyldte halvmåner)

Pasteles (Kvædefyldte halvmåner), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3.5 dl.Hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
1.25 dl.Smør
3 spsk.Vand
2.5 dl.Kvædemarmelade
 flormelis
 
Opskrift:
Bland mel, bagepulver og salt og smulder smørret i. Tilsæt vand lidt ad gangen og ælt forsigtigt dejen sammen. Form den til en kugle.

Rul dejen ud i en cirkel og udstik med en kolonneform eller en tallerken 10 cm. Store dejstykker. Saml resten af dejen og rul den ud igen og stik flere kager ud.

Læg 1 spsk. Marmelade på midten af hvert dejstykke. Fugt dejen i kanten med en finger dyppet i vand eller sammenpisket æggehvide og læg den sammen som en halvmåne. Tryk den yderligere fast i kanten med fingeren eller en gaffel.

Læg halvmånerne på en smurt bageplade og bag dem ved 200 grader C i ca. 15 minutter, til kagerne er guldbrune. Flyt dem med en paletkniv over på en bagerist, så de kan afkøle. Drys flormelis på, inden de serveres enten lunkne eller kolde.





karakterer:
Opskriften er vist 10958 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu