Pasteles (Kvædefyldte halvmåner)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Argentina Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, bagepulver og salt og smulder smørret i.
Tilsæt vand lidt ad gangen og ælt forsigtigt dejen sammen.
Form den til en kugle.
Rul dejen ud i en cirkel og udstik med en kolonneform eller en tallerken 10 cm. Store dejstykker. Saml resten af dejen og rul den ud igen og stik flere kager ud. Læg 1 spsk. Marmelade på midten af hvert dejstykke. Fugt dejen i kanten med en finger dyppet i vand eller sammenpisket æggehvide og læg den sammen som en halvmåne. Tryk den yderligere fast i kanten med fingeren eller en gaffel. Læg halvmånerne på en smurt bageplade og bag dem ved 200 grader C i ca. 15 minutter, til kagerne er guldbrune. Flyt dem med en paletkniv over på en bagerist, så de kan afkøle. Drys flormelis på, inden de serveres enten lunkne eller kolde. |
|
Opskriften er vist 10958 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne