Daim Bannan kage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : Drasi Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 175 c.
Pisk æggene i en skål til de er luftige. Tilsæt sukker, smør og mælk lidt af gangen. Pisk det til en masse der er tyk. Mos bananerne og i dejen. Skræl det underste lag af daimen af. (læg det underste lag til side ikke i dejen. Hak bunden af Daimen i små stykker. Bland nu de små stykker i dejen. rør melet, kakaopulveret, og kokosmelet langsomt i. Smut nu mandlerne, skralden smides ud. Hak mandlerne. put dem i skælen sammen med bagepulveret Kom dejen i formen, i midten af ovnen. Chokoladen fra daimen smeltes. Tilsæt ekstra chokolade, mørk, lys alt efter behov Put nu chokoladeglasuren på kagen. og så har du et stykker Daim Bannan kage |
|
Opskriften er vist 15738 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-12 14:34:04 Findes også som en anden opskrift her på alletiderskogebog!;) Karina - 2008-09-14 13:55:49 Skøn kage. Vi vandt for bedste smag i børnehavens kagekonkurrence:-) Vi halverede fedtstoffet og droppede det der med at smelte chokoladen fra Daimen. vi kom bare det hele i og gav den lidt glasur på toppen. Den holder sig også fint til efterfølgende dag. Men læs opskriften igennem nogle gange. Den er lidt volapyk et par steder. RIkke og Mikala - 2008-06-12 11:17:18 dejen smager super godt (og det håber vi også kagen gør), men vi kunne godt bruge en bagetid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne