Koteletter i fad 11
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Margit Indsendt : Red : |
|
|
Rist baconen på tør pande, tag det af og steg derefter løg og champignon, uden at vaske panden, tilsæt evt. til fedtsstof. Tag løg og champignon af.
Steg koteletterne et par min. på hver side.
Læg løg og champignon i bunden af et ovnfast fad og koteletterne ovenpå.
De 2 dåser flået hældes nu på panden, tilsæt fløden og smag til med krydderier ( godt med karry )
Baconen fordeles ovenpå kødet og sovsen tilsat lidt vand hældes over.
Stilles i en varm ovn 200 grader ca. 30 min.
Tips: Serveres med ris og flutes. |
|
Opskriften er vist 15135 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer morten - 2011-01-23 13:50:40 er total god opskrift smager rigtig dejlig Dorthe - 2007-06-18 18:21:30 Super lækker ret :-) Claus - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig en lækker ret, mine børn elsker det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne