Sødt svenskt brød Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Jyttemel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Den kolde mælk og det varme vand Blandes sammen i en skål, først i en mindre portion (et par kopper)
Gæren røres ud i den mindre portion vand/mælk
mandler, solsikkefrø og sesamfrø blandes i skålen
Resten af væden tilsættes
Salt, brun farin og jyttemel røres sammen i skålen med en elpisker, til det hele ligner sandkagedej. Dejen hviler i 5 minutter og piskes derefter i 1 minuts tid. Kommes i 2 oliesmurte forme drysset med mel eller knust Cornflakes (Haps) Str. 1,5 liter til kanten Dejen udjævnes med en dejskraber til den er jævn, Drysses evt. med birkes Hæver i ovnen i 45 minutter ved 40 grader C. til det lige når kanten. Skru op til 200 grader C. og bag brødet i ca. 1 time. Lad brødene køle af i formen i 10 minutter. Tåler frysning, hvis det når så langt. |
|
Opskriften er vist 19081 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer BjarneK - 2010-10-22 21:43:13 De fleste Daglig Brugser fører Jyttemel Connie - 2010-07-11 10:14:53 HVAD ER JYTTE MEL???? Lene - 2008-07-03 18:43:00 Hvad er Jyttemel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne