Carbonada à la criolla (kalve- eller okseragout)
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Argentina Indsendt : |
|
|
1 kg. Okse- eller kalvekød skæres i terninger på et par cm., brunes let i smør og strøs med lidt mel.
2 løg snittes fint, 3 grønne peberhylstre og 6 flåede tomater ligeledes, det hele ristes i olie, man begynder med løgene og den ene peber og kommer resten i lidt efter lidt. Kødet kommes heri sammen med et tilsvarende kvantum rå kartofler skåret i terninger. Det koges på stæk ild (varme), til væden, der er i gryden er borte. I argentina kommes der nu søde kartofler i sammen med ærter og majskerner, men det kan undværes, og der røres ½ dl koncentreret tomatpure i for at give farve. Når kartofler og grønsager er halvt møre kommes ½ kg. Halverede, modne ferskner i (kan være de store tørrede, der udblødes i forvejen) sammen med salt og peber |
|
Opskriften er vist 15120 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2008-03-29 13:54:38 Helt klart en dejlig smags oplevelse det skal i prøve, jeg brugte dog tørrede apricos ;-) anita - 2007-10-06 12:06:08 hvordan koger du kartofler nær væden er kogt væk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne