Dulce de leche (Mælkedessert)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Argentina Indsendt : |
|
|
Til hver liter mælk bruges ½ kg. sukker, der sættes over at koge i en emailleret gryde.
Man kan bruge sur mælk, smagen bliver da lidt stærkere.
Mælk og sukker bringes i kog og skal småkoge i 3 timer, man må passe på at det ikke brænder på. Massen bliver efterhånden mørk og så tyk, at en dråbe deraf hældt i koldt vand danner en lille kugle. Når kogningen er ved at være færdig, tilføjes 1 spsk. Hakket citronskal, et stykke hel skal og nogle stykker kanel. Gryden tages af ilden, og man må røre meget kraftigt i den nogle minutter. Spises isafkølet med biscuits til. |
|
Opskriften er vist 19888 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer JENS - 2017-02-13 14:47:48 DEN ER SUUUUUPER GOD, MUMS... Camilla - 2007-08-15 18:55:38 JEG ELSKER DULCE DE LECHE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne