Chimichurri (Argentinsk persillesauce)

Chimichurri (Argentinsk persillesauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 dl.

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :     

Ingredienser:
1.25 dl.Olivenolie
0.5 dl.Mørk vinaigre
1.25 dl.Finthakket løg
1 tsk.finthakket hvidløg
0.5 dl.Finthakket persille
1 tsk.tørret oregano
1 knsp.Cayennepeber
1.5 tsk.salt
1 tsk.sort peber
 
Opskrift:
Hæld olie og vinaigre i en skål og pisk det sammen med et piskeris. Kom løg, hvidløg, persille, oregano, cayennepeber, salt og peber i og smag det til.

Lad saucen stå lunt 2-3 timer, før den serveres.

Chimichurri er den sauce der mest anvendes til stegt eller grillstegt kød.





karakterer:
Opskriften er vist 22746 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu