Humitas (majspure med grøn peber og ost)
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Oprindelsesland : Argentina Indsendt : Red : |
|
|
Skrab majsene af kolberne med en lille skarp kniv.
Kom dem og mælken i en blender og purer dem.
Tilsæt yderligere æg, paprika, salt og peber og blend det, til alt er blandet.
Majsen kan også males gennem en grønsagskværn eller kødmaskine og derefter tilsættes mælk, æg, paprika, salt og peber. Smelt smørret og kom porre og den grønne peber i. Svits det, til grønsagerne er bløde, men ikke brune. Hæld majsblandingen i og lad det småkoge 5-7 minutter, til det er lidt jævnt. Kom den revne ost i, og lige så snart den er smeltet, fjernes gryden fra varmen. Pureen serveres til kødretter. Tips: Majspureen kan pakkes ind i majsblade og dampes på samme måde som tamales. Retten heder da humitas en chala. |
|
Opskriften er vist 12989 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne