Jordskok-hokaido salat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : Red : |
|
|
400 g jordskok skrælles og skæres i tynde skiver. 100 g Hokkaido squash rengøres, kerner skæres væk. Rives på et råkostjern. 100 g syltet ingefær skæres i meget små tern. Det hele blandes.
Dressing: 2 spsk. citronsaft. 2 spsk. olivenolie. 2 spsk. ingefærsirup. Salt. Dressingen hældes over og blandes i. Der pyntes med citronmelisseblade. |
|
Opskriften er vist 10537 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne