Rundetårns-kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smørret hakkes i melet.
flormelis og kakao sigtes i.
Dejen æltes sammen og lægges koldt 1 time.
Rulles temmelig tyndt ud.
Afstikkes til medaljer lidt større end en tokrone og lægges på en smurt plade.
Bages ved 225 grader C i 4-5 minutter. De bagte kager lægges, når de er kolde, sammen tre og tre eller fire og fire med den piskede smørcreme. Smørcremen piskes til den bliver blød som fromage. Overdelen af kagerne drysses med flormelis og pyntes enten med revet chokolade eller med et halvt farvet cocktailkirsebær. Tips: 210 |
|
Opskriften er vist 8068 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kristian - 2005-01-01 01:01:01 det er bare det bedste opskrift,, nam nam,, marlene - 2005-01-01 01:01:01 det er super godt,, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne