Rundetårns-kager

Rundetårns-kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
225 g.hvedemel
175 g.smør eller margarine
50 g.flormelis
2 spsk.kakao
 
 Smørcreme:
75 g.smør
75 g.flormelis
2 spsk.appelsinmarmelade
1 appelsin, skal heraf
1 æg
 
 Pynt:
 flormelis
 Halve røde cocktailbær
 
Opskrift:
Smørret hakkes i melet. flormelis og kakao sigtes i. Dejen æltes sammen og lægges koldt 1 time. Rulles temmelig tyndt ud. Afstikkes til medaljer lidt større end en tokrone og lægges på en smurt plade.

Bages ved 225 grader C i 4-5 minutter.

De bagte kager lægges, når de er kolde, sammen tre og tre eller fire og fire med den piskede smørcreme.

Smørcremen piskes til den bliver blød som fromage.
Overdelen af kagerne drysses med flormelis og pyntes enten med revet chokolade eller med et halvt farvet cocktailkirsebær.

Tips:

210





karakterer:
Opskriften er vist 8066 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er bare det bedste opskrift,, nam nam,,

  -   2005-01-01 01:01:01
det er super godt,,