Rieslingsuppe
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin Indsendt : Red : |
|
|
Dagen i forvejen
Rist toastbrødterningerne i (klart) smør – læg dem på et stykke køkkenrulle.
Skyl og rens grøntsagerne Svits dem med 1 spiseskefuld smør og tilsæt mel Tilsæt 1 dl vin og fonden lad det koge roligt i 40 minutter, blend, og lad det løbe gennem en si. Tilsæt fløde og lad det endnu engang koge op. Smag til med krydderierne Tilsæt de sidste 100 ml vin fordel croutoner og snittede løg over suppen |
|
Opskriften er vist 8809 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Martin Bjarklev - 2017-03-31 12:17:28 ...snittede løg? Nah, mon ikke der er tale om en smutter i oversættelsen. Schnittlauch = Purløg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne