Æbleskiver Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Finax glutenfri melblanding, natron salt, og sukker sigtes sammen og røres med kærnemælken til jævning.
Æggeblommer tilsættes. Lige før bagningen piskes æggehviderne stive og vendes i med let hånd. Æbleskivepanden varmes godt. Fedtstof (smør eller palmin) kommes i hullerne som derefter fyldes 3/4 op med dej. Vend æbleskiverne med strikkepind/grillespyd eller gaffel. Æbleskiverne bages gyldne 5-6 minutter ved svag til jævn varme, vendes jævnligt undervejs. |
|
Opskriften er vist 34334 gange,
og udskrevet 823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne