Æbleskiver Glutenfri

Æbleskiver Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æbleskiver Glutenfri, billede 4 Æbleskiver Glutenfri, billede 1 Æbleskiver Glutenfri, billede 2 Æbleskiver Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Finax glutenfri melblanding, natron salt, og sukker sigtes sammen og røres med kærnemælken til jævning.
Æggeblommer tilsættes.

Lige før bagningen piskes æggehviderne stive og vendes i med let hånd.

Æbleskivepanden varmes godt. Fedtstof (smør eller palmin) kommes i hullerne som derefter fyldes 3/4 op med dej. Vend æbleskiverne med strikkepind/grillespyd eller gaffel.

Æbleskiverne bages gyldne 5-6 minutter ved svag til jævn varme, vendes jævnligt undervejs.





karakterer:
Opskriften er vist 34341 gange,
og udskrevet 823 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4984 (1186 kcal)
KJ pr. stk. 249 (59 kcal)
Vægt ialt 703 gram
Vægt pr. stk. 35 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 709 KJ (168 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 32.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu