Kartoffelklatkager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og siv dem på den grove side af rivejernet
Pil løget og riv det fint
Bland resten af ingredienserne i.
Del margarinen i 3 dele Når margarinen skummer på panden, lægges 4 klatter kartoffelmasse på og glattes ud med en ske Steg dem ca. 3 min på hver side Fortsæt til der ikke er mere masse |
|
Opskriften er vist 34724 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Henning - 2020-09-14 15:48:01 Dem har jeg spist rigtig mange af 😘👍 Peter Jessen - 2008-10-13 20:39:25 Jeg elsker kartoffelklatkager, og den her opskrift er bare super. Når man bliver så gammel som mig er det lidt nemmere at spise dem som klatkager, end som normale kartofler. Tak Mr/Mrs Unknown. Og tak til min smukke datter for at skrive for mig. Mvh Peter Jessen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne