Æblerispie Glutenfri
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Kog æbler til mos med vanilie. Tilsæt sukker og rosiner og kom det i et ovnfast fad. Afkølet risengrød røres med smeltet smør, sukker mandler og æggeblommer. Pisk hviderne og vend dem i. Fordel dette over æblerne. Bages ved 175-180° i en time. Serveres lun med flødeskum til.
|
|
Opskriften er vist 10244 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kimepe - 2013-10-02 20:38:56 Super dejlig er denne kage, smager helt forrygende og holder sig frisk! Er desuden glutenfri, fedtfattig, sukkerfattig (man kan udskifte sukkeret med sødemiddel). Desuden får man brugt en rest risengrød Tip! Prøv at drysse rørsukker ovenpå, det giver sprød skorpe. Det smager godt med orangeblomstvand i dejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne