Strudsecarpaccio

Strudsecarpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.strudsefilet
150 g.parmesanost
4 spsk.limesaft
 olivenolie
 evt. lidt trøffelolie
 evt. fintsnittet trøffel
 blandet salat
 salt
 friskkværnet peber
Opskrift:
Stil kødet koldt et par timer og skær det meget tyndt ud med en skarp kniv. Læg skiverne på udrullet plastfilm og bank dem let til 1-2 mm. tykkelse. Drys med salt og peber, dryp med olivenolie og lad kødet marinere 10 min.

Anret det på portionstallerkener med blandet salat, dryp med limesaft og læg fine snitter af parmesan over.

Garner evt. med tynde skiver trøffel eller dryp med lidt trøffelolie.





karakterer:
Opskriften er vist 8521 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu