Strudsecarpaccio
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Stil kødet koldt et par timer og skær det meget tyndt ud med en skarp kniv.
Læg skiverne på udrullet plastfilm og bank dem let til 1-2 mm. tykkelse.
Drys med salt og peber, dryp med olivenolie og lad kødet marinere 10 min.
Anret det på portionstallerkener med blandet salat, dryp med limesaft og læg fine snitter af parmesan over. Garner evt. med tynde skiver trøffel eller dryp med lidt trøffelolie. |
|
Opskriften er vist 8520 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne