Grøn aspargessalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt af : Tofly Indsendt : Red : |
|
|
Rist græskarkernerne med lidt fint salt på en tør pande til de "popper".
Skær agurken ud i tern.
Skær icebergsalaten ud i strimler
Del vindruerne i halve, fjern evt. kerner.
Skyl de grønne asparges, hold en hånd i hver ende af den og knæk den. Behold den ende med hoved og smid den anden del ud. Skær aspargesene i 3-4 cm. lange stykker. Skær enderne af grapefrugterne. Skær skralden af, så der kun er ren frugt tilbage. Skær imellem "membranerne" så du får rene fileter. Bland alle ingredienserne i en skål. Tag grapefrugtresterne og pres den saft der er i udover salaten. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 26191 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne