Chokolade-smørglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Smørret røres blødt med kakao og flormelis. Kaffe eller revet appelsinskal tilsættes.
Tips: Portionen passer til en kage bagt i springform. |
|
Opskriften er vist 77218 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Michelle - 2017-12-07 20:54:04 Det er rigtigt, som Ecbo skriver. Det skal ikke være smeltet smør, men bare blødt smør som skal piskes her. Glæder mig til at prøve glasuren Ecbo - 2017-03-18 17:53:35 Opskriften er ikke er ikke beregnet til, at smøret først skal smelte! Alt blandes på - "smøres" ej på varm kage - først når den er afkølet. Hvis man foretrækker smøret "smeltes" bliver det lidt anden konsistens. Sebastian - 2016-11-20 16:17:36 Mangler lidt info om ingredienserne og måske lidt om det er en glasur til kold/varm kage, kan den smøres på osv. Simone - 2015-07-21 12:00:24 Måske en idé at fortælle at smøret skal smeltes. Sofie - 2007-05-04 18:54:34 rigtig lækker mega god til banan kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne