Chokoladekage, verdens bedste
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Smør og chokolade smeltes over vandbad. æg og sukker piskes hvidt og luftigt. Chokoladesmørret piskes i. Mel, vaniljesukker og salt blandes og vendes forsigtigt i.
Dejen hældes i springform og bages ved 200 grader i ca 20 minutter. Den skal stadig være blød indeni. Alle ingredienserne til glasuren røres sammen og den fordeles over den varme kage. Hvis man ikke er vild med kaffe, kan den udskiftes med appelsinsaft. Tips: OBS. Kagen bliver temmelig flad og det er meningen! Den bliver bedst, hvis man bager den dagen før, den skal bruges, så den får lov at "sætte sig". Kan med fordel serveres med en kugle vaniljeis og jordbær. |
|
Opskriften er vist 31930 gange,
og udskrevet 1020 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2010-03-11 12:22:38 Hvis man ikke har nescafe i huset kan almindelig kaffe godt bruges. Det giver stadig en speciel smag til glassuren. lise - 2008-11-01 13:16:28 waoow...! virkelig god kage, den skulle i alle prøve. kagen er meget "tung" så det er bedst som små potionsandrtninger, evt. med friske bær, eller lidt græsk yogurt blandet med vanilesukker! lækker kage:) ummmmh... Iben - 2007-04-10 16:44:46 Jeg har flere gange lavet denne super gode chokoladekage som en desert. Jeg har anrette et stykke af kagen på en tallerken m. et lille udvalg af frugt og erstattet glasuren med et drys af flormelis gennem en sigte over tallerkenen. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk lækker!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne