Stor frugtkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen rulles ud og lægges i en smurt lagkageform ca. 24 cm. i diameter. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er afkølet, lægges frugterne på. Husblasen smeltes i vandbad og røres i mandarinsaften. Når saften er ved at stivne hældes den over frugterne, og kagen pyntes evt. med flødeskum i kanten. Tips: 787 |
|
Opskriften er vist 6168 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne