Chr.d.10 kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Puska Indsendt : |
|
|
Rør margarine og sukker godt, tilsæt æggeblommer, rør mælken i og til sidst mel og bagepulver.
Hæld dejen i en bradepande
Pisk hviderne stive og kom sukker og kokosmel i.
Bred blandingen over dejen.
Kagen bages i ca. 30 min. ved 190 gr.
|
|
Opskriften er vist 14195 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer fruokholm - 2019-02-16 16:53:11 sådan er den rigtige opskrift ikke. Man lægger to-tre lagkagrbunde sammen med det sultetøj man nu kan lide. På den øverste bund laver man et gitter af kransekagemasse, bager det og når man har lagt den på plads kommes syltetøj i hvert andet rum og creme i de andre rum. Sådan er en rigtig sønderjydsk Chr.X tærte. Anne-Lise Nielsen - 2018-10-21 13:51:19 Jeg må beklage, at det ikke er den rigtige opskrift. Kender den bager, der har opfundet den. Den rigtige har f.eks. et gitter på toppen af kagen lavet af marcipan og hindbærmarmelade i hullerne. ruska - 2007-11-24 00:49:56 holder sig frisk længe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne